Szállítás és fizetés

Megrendelésének leadását követően rendszerünktől Ön egy automatikus megerősítő e-mailt kap, melyben szerepelnek rendelésének adatai.

Fizetési lehetőségek:
- személyesen átvétel esetén készpénzzel
- előre utalással bankszámlánkra
- utánvétellel, a megrendelés átvételekor

Személyes átvétel:
Személyes átvételre irodánkban van lehetőség (1089 Budapest, Üllői út 102.) előre egyeztetett időpontban. Amennyiben ezt az átvételt választotta, kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Előre utalás bankszámlánkra:
A rendelés leadását követően annak ellenértéket utalja bankszámlánkra:
12011021-00147999-00100008 (Raiffeisen Bank)
A közlemény rovatban kérjük tüntesse fel megrendelésének azonosítószámát. Az összeg beérkezését követően küldjük a megrendelt terméket, vagy át tudja venni azt irodánkban.

Utánvétellel:
Termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. A kiszállítás várható ideje a megrendelést követő 24-48 óra.  Kivételt képeznek ez alól azon termékek, melyeknél ettől eltérő szállítási idő kerül feltüntetésre. Amennyiben ettől valamilyen oknál fogva kénytelenek vagyunk eltérni, úgy minden esetben felvesszük a kapcsolatot Önnel.

A 14-óráig megrendelt terméket még aznap, 14-óra után pedig a következő munkanapon lesz átadva a futárnak. A munkaszüneti napon küldött megrendelések a következő munkanapon lesznek elküldve.

Szállítási költség:

  • 12.000 Ft alatti rendelés esetén a hagyományos szállítás díja 1.250.- Ft.
  • 12.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás díjtalan.
  • A garantált 24 órán belül történő kiszállítás minden esetben 3.500.- Ft. (A következő nap 12 óráig tudja garantálni a GLS.)
  • Budapest területén lehetőség van szombati kiszállításra is, ez esetben a szállítási költség – értékhatártól függetlenül - 5.200 Ft. Kérjük a megjegyzés rovatban tüntesse fel ez irányú igényét.

Budapest területén belül lehetőség van azonnali kiszállításra is biciklis futárral. Kérjük ebben az esetben válassza weboldalunkon az utánvétet és a megjegyzés rovatba tüntesse fel az azonnali kiszállításra vonatkozó igényét. Az aktuális díjszabásról a futar.com oldalon tájékozódhat.

Szállítás külföldre:
Előre utalás esetén lehetőség van a környező országokba történő szállításra is. Szlovákiába 24-48 órán belül, Szlovéniába, Ausztriába, Csehországba és Romániába 48-72 órán belül érkezik meg a küldemény.

Körzet / (Ft / csomag)

< 2 kg

< 3 kg

< 5 kg

Szlovákia

4.200.- Ft

5.400.- Ft

5.400.- Ft

Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia

7.800- Ft

9.250.- Ft

9.450.- Ft

Más országokba történő kiszállítás esetén kérjük egyeztessen velünk a termék megrendelése előtt.
A szállítási költség minden esetben tartalmazza a csomagolás díját is!